Banner 980x90

7 angāru veidi, kurus piedāvā Domus Būve

Angāri ir ātri un salīdzinoši vienkārši uzbūvējamas ēkas, kuras nodrošina nepieciešamo platību dažādām vajadzībām – preču uzglabāšanai, aviācijā, lauksaimniecībā, rūpniecībā, sportā un pasākumu organizēšanā. To plašo lietojumu nodrošina daudzveidīgais piedāvājums, tādēļ šajā rakstā aplūkosim septiņus angāru veidus, kurus projektē, izgatavo un montē Domus Būve speciālisti un meistari. 
• Lokveida angārs ar taisnām sienām 
Šie plašie angāri būs lieliski piemēroti gan lauksaimniecības, gan smagās tehnikas uzglabāšanai un arī citām vajadzībām. Pieejamais angāru platums ir 6.8, 8 un 9 metri, savukārt garumu var izvēlēties neierobežotu. Tērauda nesošajai konstrukcijai papildus ir arī koka ribas. Sānu sienām izmantotas cinkotas un krāsotas trapecveida loksnes, savukārt segumam izvēlētas gofrēta profila loksnes. Cenā iekļauti ar roku bīdāmi vārti.

• Apaļais angārs 
Klasiskas formas angārs, kuru iespējams izmantot dažādās nozarēs. Pieejami dažādi platumi, sākot no 9 līdz 13 metriem, ar neierobežotu garumu. Tērauda nesošās konstrukcijas rūpējas par drošību. Ja angāru paredzēts būvēt zonā, kurā bieži snieg, var veikt konstrukcijas pastiprināšanu. Segums veidots no cinkotām un krāsotām gofrēta profila loksnēm. Pieejamas dažādas krāsas, tostarp zaļa, ķiršu u.c. 

• Kantains angārs
Šis ir lielākais metāla angārs, kādu piedāvā Domus Būve. Tā platums var būt no 10 līdz pat 40 metriem. Garumu iespējams izvēlēties pēc vajadzības. Karsti cinkotā metāla konstrukcija rūpēsies par angāra izturību un drošību jebkādos laika apstākļos. Angārs papildināms arī ar 4 x 4 metru izmēra vārtiem. Jumta slīpums 10 grādi. 

• Tērauda angārs ar profilētām loksnēm
Atšķirībā no vairākiem citiem angāru veidiem šiem ir pašnesošā konstrukcija. Angāri ir viegli montējami un izjaucami, tādēļ tos nepieciešamības gadījumā var ērti pārvietot. Izgatavoti no cinkotām un profilētām tērauda loksnēm, kas pārklātas ar poliuretāna kārtu papildu aizsardzībai. Šo angāru var nosiltināt arī pēc tā uzcelšanas. Materiāliem ir 15 gadu garantija. 

• PVC angārs
Salīdzinot ar citu materiālu angāriem, PVC modeļi ir krietni ekonomiskāki. Par spīti to vieglajai konstrukcijai un PVC auduma segumiem, tie spēj izturēt vēju, lietu un sniegu. Šī angāra sienas var izmantot, lai uz tām uzdrukātu īpašu reklāmu vai uzņēmuma logo. Karkass ir izgatavots no cinkota tērauda. Angārs ir ugunsdrošs. 

• PVC angārs ar metāla sienām
Cenas ziņā mazliet dārgāks par PVC angāru. Tā jumts izgatavots no PVC materiāla, karkass – no cinkota tērauda, bet sienas no gofrēta profila metāla ar alumīnija – cinka pārklājumu. Šos angārus ir viegli salabot, un tie atbilst visiem drošības standartiem. Iztur vēju un mitrumu. 

• Siltināts angārs
Atsevišķos gadījumos, kad klientiem nepieciešami siltināti angāri, labākais variants ir Domus Būve piedāvātais sendviča tipa poliuretāna PUR modelis. Tos ir viegli būvēt, un tie nodrošina ļoti augstu siltumizolāciju. Jumta slīpums šiem angāriem ir 10 grādi.
 
Ja Tevi ieinteresēja kāds no šiem angāriem, ielūkojies Domus Būve (https://domusbuve.lv) piedāvājumā jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)