Banner 980x90

Zemgalē visvairāk mandātu ieguvusi Zatlera reformu partija

Zemgalē Saeimas ārkārtas vēlēšanās visvairāk mandātu - četrus - ieguvusi Zatlera reformu partija (ZRP), liecina aģentūras LETA aprēķini, ņemot vērā Centrālās vēlēšanu komisijas provizoriskos datus par visiem iecirkņiem šajā reģionā.

Par ZRP Zemgalē nobalsoja 25,75% vēlētāju.

Pa trīs mandātiem Zemgalē iegūs apvienība "Vienotība", par kuru nobalsoja 19,97% vēlētāju, apvienība "Saskaņas centrs", par kuru nobalsoja 17,23% vēlētāju, kā arī Zaļo un zemnieku savienība, par kuru nobalsoja 15,83% vēlētāju.

Apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, par kuru nobalsoja 15,52% vēlētāju, Zemgalē iegūst divus mandātus.

Kā ziņots, lielāko atbalstu vēlēšanās visā Latvijā ir guvis SC, kam seko ZRP un "Vienotība".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)