Banner 980x90

Zemgalē vīrieti darba vietā iespiež starp traktora pacēlāju un masīvu metāla konstrukciju

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Sestdien Zemgalē kāds 44 gadus vecs vīrietis darba vietā guvis smagas traumas, tiekot iespiests starp traktora pacēlāju un masīvu metāla konstrukciju, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) preses pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis guva smagu mugurkaula traumu, kā arī galvas traumu. Viņš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Savukārt Latgalē kāda 42 gadus veca sieviete kopā ar vīru ar zāģējusi koku un, neveiksmīgi darbojoties ar motorzāģi, traumējusi sev rokas. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Tikmēr 35 gadus vecam vīrietim Latgalē rokā iekodusi čūska. Viņš piemājas teritorijā, pļavā, atpūties draugu kompānijā, kur atgūlies uz zemes, un tad viņam iekodusi čūska.

Koduma vietā vīrietim sākusies tūska un arī alerģiska reakcija. Vīrietis tika hospitalizēts. Bukša papildināja, ka viņš bija alkohola reibumā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD bija 1200 izsaukumi, no tiem 265 saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)