Banner 980x90

Veselības nedēļa Jaunpils novadā

No 29.septembra līdz 5.oktobrim 38 Eiropas valstīs, tajā skaitā Latvijā norisināsies ikgadējā Veselības nedēļa jeb "MOVE Week". Latvija šajā kampaņā piedalās jau trešo gadu un tās dalībnieku skaits ar katru gadu aug, šogad sasniedzot jau 35 000 cilvēku.

Veselīgais Jaunpils novads atbalstot šo Eiropas iniciatīvu, organizē pasākumu kopumu sešu vakaru garumā visā Jaunpils novadā.

Iespēja sevi pārbaudīt, pierādīt un izmēģināt dažādās fiziskās aktivitātēs būs ikvienam Jaunpils novada iedzīvotājam sākot jau ar 29.septembri plkst.18, kad visi pulcēsimies Jaunpils pils placī, lai soļojot, nūjojot un skrienot, veiktu 1,37 kilometru garo apli ap Jaunpils ezeru.

Visas nedēļas garumā mūs sagaida iespēja nodarboties ar ārstniecisko vingrošanu, konsultēties ar fizioterapeitu, piedalīties deju maratonā Zumbas ritmos, pierādīt un izmēģināt sevi spēka un izturības vakarā, lai visbeidzot 4.oktobrī Viesatās piedalītos Ģimenes velobraucienā. Piedalīsimies ikviens, lai kopā iedvesmotu viens otru uzlabot sev veselību, gūt labas emocijas, lepoties ar savu ķermeni un baudīt dzīvi.

Ar aktivitāšu programmu iespējams iepazīties:

 www.jaunpils.lv,

 www.facebook.com/jaunpilsnovada.jauniesi 

www.draugiem.lv/jaunpilsnovads

Šis pasākums ir lieliska iespēja mudināt visus latviešus būt fiziski aktīviem, jo kā zināms, regulāras fiziskas aktivitātes ir lētākais un efektīvākais veids kā novērst dažādas saslimšanas un uzturēt sevi labā fiziskā formā.

Gandarījuma sajūta par sevi un labs garastāvoklis garantēts!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)