Banner 980x90

Valsts policija ievieš jaunus uzticības tālruņa numurus; pieejams arī informatīvais tālrunis ceļu satiksmes jautājumos

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Turpmāk iedzīvotājiem anonīmi informēt par noziedzīgiem nodarījumiem vai Valsts policijas darbinieku pieļautajiem likumpārkāpumiem būs daudz vienkāršāk nekā līdz šim. Sākot ar septembra beigām, Valsts policija ir ieviesusi vienotus uzticības tālruņa numurus un e-pastu visā Latvijā, vairs nedalot dažādus numurus pa dažādiem Latvijas reģioniem un noziegumu veidiem.

Kā pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja Valsts policijā, iedzīvotājus, kuri vēlas anonīmi ziņot par iespējamiem noziegumiem un tos izdarījušām personām, Valsts policija turpmāk aicina zvanīt pa tālruni 67075444. Savukārt Valsts policijas Iekšējā kontroles biroja uzticības tālrunis ir paredzēts informācijas sniegšanai par Valsts policijas nodarbināto iespējamo prettiesisko rīcību - 67075456. Noklausoties automātiskā atbildētāja atbildi un sagaidot skaņas signālu, iedzīvotāji var atstāt savu ziņojumu. Informāciju var sniegt arī pa e-pastu uzticiba@vp.gov.lv.

Valsts policijas darbinieki, kas atbild par tālruņa un e-pasta apkalpošanu, regulāri pārbaudīs atstātos ziņojumus un nepieciešamības gadījumā attiecīgi nodos informāciju tālāk izmeklētājiem informācijas tālākajai pārbaudei.

Valsts policijā ir pieejams arī informatīvais tālrunis ceļu satiksmes jautājumos - 67208108. Zvanot pa šo tālruni, iedzīvotāji var noskaidrot interesējošos jautājumus par piemērotajiem administratīvajiem sodiem, kā arī informāciju, kas aktuāla autopārvadātājiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)