Banner 980x90

Vairāku ēku atjaunošanai Kandavas vecpilsētā piešķirs 6207 eiro

Jelgava, 18.maijs, LETA. Kandavas novada pašvaldība piešķirs 6207 eiro vairāku vecpilsētas namu atjaunošanai, lēmuši novada domes deputāti.

Sabiles ielā 5 plānota koka loga, ārdurvju un balkona durvju nomaiņa, kā arī fasādes apmetuma atjaunošana un krāsošana, ko veiks nama apsaimniekotājs SIA "Feja V3". Pašvaldība līdzfinansēs darbus, piešķirot teju 2595 eiro.

Fasādes atjaunošanu un krāsošanu paredzēts veikt arī Dārza ielā 10. Privātpersonai, kas darbus organizēs, pašvaldība nodrošinās vairāk nekā 1441 eiro.

Savukārt pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" uzlabos fasādes izskatu uzņēmuma apsaimniekotajai mājai Lielajā ielā 19. Darbu veikšanai pašvaldība atvēlējusi teju 2171 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)