Banner 980x90

Uzņēmēju ideju īstenošanai Tukuma novadā atvēlēti 17 715 eiro

Jelgava, 8.maijs, LETA. Tukuma novada pašvaldība aicina pieteikties grantu konkursam "Radi Tukumam", kura balvu fonds ir 17 715 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane.

Konkursa mērķis ir atbalstīt jaunas iniciatīvas uzņēmējdarbībā, kas atbilst uzņēmējdarbības pamatprincipiem, nodrošina jaunu produktu un pakalpojumu radīšanu, veicina pilsētas identitāti un tūristu piesaisti novadam. Konkursa pretendenti savas biznesa idejas var realizēt digitālajās un radošajās industrijās, mākslā un kultūrā. Vērtēšanā prioritāte tiks dota tiem pretendentiem, kuru idejas iecerēts īstenot un realizēt Tukuma vēsturiskā centra aizsardzības zonas robežās saskaņā ar Tukuma novada teritorijas plānojumu 2011.-2023.gadam.

Kopējais granta fonds konkursā ir 17 715 eiro, bet viena projekta īstenošanai paredzēts finansējums līdz 3000 eiro.

Konkurss norisināsies trīs kārtās - no maija līdz oktobrim. Vērtēšanas komisija projekta pieteikumus izskatīs trīs reizes visā konkursa laikā.

21.maijā plkst.17 Tukuma novada dome aicina uz "Radi Tukumam 2018" informatīvo pēcpusdienu, lai sniegtu ieskatu konkursa norisē un atbildētu uz jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)