Banner 980x90

Ūdensvada plīsuma dēļ applūdis Tukuma kultūras nama gaitenis; atcelts sestdienas koncerts

Jelgava, 19.janv., LETA. Ūdensvada plīsuma dēļ applūdis Tukuma kultūras nama gaitenis, un atcelti pašdarbības kolektīvu mēģinājumi un rīt, 20.janvārī, paredzētais koncerts, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Kultūras nama vadītāja Dace Lebeda pastāstīja, ka pašlaik kultūras namā notiek avārijas seku likvidācijas darbi, atslēgta ūdens padeve. Avārija laikus ir pamanīta, un lieli zaudējumi nodarīti nav - applūdusi flīžu grīda pirmā stāva gaitenī -, skaidroja Lebeda.

Tradicionālais koncerts "Danči sniegā" ir atcelts un, tā kā kultūras nams ir noslogots, uz citu datumu pasākums netiks pārcelts. Savukārt kolektīvu mēģinājumus varētu atsākt jau svētdien, kad telpa izžūs un būs pieejamas labierīcības.

Tukuma novada pašvaldības Kultūras, sporta un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Liepiņa-Zusāne pauda, ka iespējamie materiālie zaudējumi tiks aplēsti vēlāk, kad noslēgsies avārijas seku likvidācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)