Banner 980x90

Tuvākajā nedēļā gaidāmi nepastāvīgi laika apstākļi

Rīga, 17.marts, LETA. Gan šīs nedēļas nogalē, gan nākamajā darba nedēļā Latvijā brīžiem gaidāmi nokrišņi, gaisa temperatūra būs svārstīga, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Piektdienas rītā Ventspilī dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprinājies līdz 19 metriem sekundē, arī citviet Latvijā pūš mēreni stiprs vējš. Teritorijas lielākajā daļā gaidāms lietus, vietām līs ilgstoši, naktī uz sestdienu valsts austrumos iespējams arī slapjš sniegs.

Nokrišņiem bagāts laiks saglabāsies arī sestdien un svētdien. Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +3..+7 grādu robežās.

Svētdienas pēcpusdienā no rietumiem pastiprināsies augsta spiediena atzara ietekme un mākoņi daudzviet izklīdīs. Pirmdienas un otrdienas naktis būs aukstākās nākamajā darba nedēļā - gaisa temperatūra noslīdēs līdz -3..-8 grādiem. Jau otrdienas naktī no rietumiem tuvosies jauna zema spiediena ieplaka ar nokrišņu zonu.

Nākamās nedēļas otrajā pusē laika apstākļi mainīsies. Ceturtdien pastiprināsies anticiklons, līdz ar to nokrišņi pierims un debesis brīžiem skaidrosies. Pūšot lēnam vējam un uzspīdot saulei, gaisa temperatūra dienā daudzviet Latvijā paaugstināsies līdz +5..+10 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)