Banner 980x90

Tukuma uzņēmums "Amatnieks" saņem 2,3 miljonu eiro aizdevumu

Tukums24.lv
Tukums24.lv
"SEB banka" piešķīrusi Tukuma uzņēmumam SIA "Amatnieks" aizdevumu 2,3 miljonu apmērā kompānijas saistību refinansēšanai no citām finanšu iestādēm, tādējādi kļūstot par uzņēmuma nozīmīgāko finanšu partneri.

"Amatnieks" nodarbojas ar nekustamo īpašumu būvniecību un pārvaldīšanu, apsaimniekojot gan tirdzniecības platības un biroju telpas, gan arī dzīvojamos īpašumus. Būvniecības projektu īstenošanai uzņēmums izmanto arī "SEB bankas" sniegtās garantijas.

Uzņēmuma "Amatnieks" darbība galvenokārt koncentrējas Tukumā un tā apkārtnē, kur uzņēmums būvē un renovē gan valsts un pašvaldību uzņēmumiem piederošus objektus, gan arī privātā sektora uzņēmumu īpašumus. Uzņēmums apsaimnieko arī savā īpašumā esošās biroju telpas, dzīvojamos īpašumus, tirdzniecības centru un citus objektus.

Uzņēmuma pagājušajā gada finanšu rādītāji vēl nav publicēti. "Firmas.lv" datubāzē pieejamā informācija liecina, ka 2014.gadā uzņēmums "Amatnieks" strādāja ar 3,93 miljonu eiro apgrozījumu un 182 613 eiro zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)