Banner 980x90

Tukuma un Auces novados atsavināts nelegālais alkohols un cigaretes

Rīga, 19.marts, LETA. Šomēnes Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes darbinieki Tukuma un Auces novados uzgājuši nelegālās cigaretes un alkoholu, aģentūru LETA informēja pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Tā kādā mājoklī Pūrē Tukuma pagastā 1968.gadā dzimis vīrietis uzglabājis 4800 cigaretes "Premjer", "NZ 10", "NZ Gold", "Fest", "Marlboro" un "Corsair" ar Krievijas Federācijas akcīzes markām. Vīrietim var draudēt administratīvā atbildība un naudas sods.

Savukārt Auces novada Bēnes pagastā, 1971.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā, policisti atsavinājuši vairākas tilpnes, kurās bija šķidrums ar alkoholam raksturīgu smaku. Kopumā policisti atsavināja 120 litrus brāgas un gandrīz 19 litrus kandžas. Izņemtais šķidrums nosūtīts uz ekspertīzi. Arī šajā gadījumā Administratīvo pārkāpumu kodekss paredz naudas sodu.

Abas nelegālo preču atsavināšanas veiktas, izmeklējot iepriekš sāktās administratīvās lietvedības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)