Banner 980x90

Tukuma TIC aicina iedzīvotājus piedalīties nedēļas nogales pasākumos

Nedēļas nogale Tukumā un apkārtnē!

Šajā nedēļas nogalē, rudens pilnbriedā Tukumā tiek svinēta Mārtiņdiena. Sestdien, 6.novembrī no plkst.10.00 visi tiek laipni aicināti uz MĀRTIŅDIENAS UMURKUMURU pie Tukuma ledus halles. Svētku laikā paredzētas dažādas atrakcijas, Umurkumurs ar labām un vērtīgām mantām, kā arī vietējo pašdarbnieku koncerts – jandāliņš. Darbosies tirdziņš un būs apskatāma izstāde "Salmu lietas". Heijā, nāciet un Umurkumuru pieveiciet!

Ja vairāk tomēr gribat uzturēties telpās un just līdzi sportistu sasniegumiem, tad turpat Tukuma ledus hallē sestdien no plkst.18.00 un svētdien visu dienu ir iespēja vērot starptautiskās daiļslidošanas sacensības "Tukuma CUP 2010". Skatītājiem ieeja bezmaksas. Vairāk informācijas www.tlh.lv.

Savukārt sākot no piektdienas 5.novembra plkst.14.00 Džūkstes pasaku muzejā, Lanceniekos būs apskatāma izstāde "Manas bērnības auto". Izstādē eksponētas bērnu rotaļlietas – padomju laika automašīnas no Rīgas Motormuzeja, Talsu novada muzeja, Tukuma muzeja krājuma, kā arī privātām kolekcijām. Izstāde tapusi ar Rīgas Motormuzeja atbalstu. Vairāk informāciju par šo un citām izstādēm un aktivitātēm Tukuma muzejos varat atrast www.tukumamuzejs.lv

Tāpat pasākumus dažādām gaumēm piedāvā Tukuma pilsētas kultūras nams, kur piektdien 5.novembrī plkst.19.00 uzstāsies grupa "Baltie Lāči" ar jauno koncertprogrammu "Akmens stāsti", bet sestdien 6.novembrī no plkst.18.00 paredzēts jauno mūziķu grupu konkurss. Savukārt Tukuma kultūras nama mazajā zālē "Azote", svētdien, 7.novembrī plkst.15.00 notiks Jaunatnes teātra "Brīvā versija" izrāde "Gadījuma prieki" (izdzīvošanas stratēģija + mikro utopija + PVN – labticīga fantāzija). Izrāde izturējusi konkursu un iekļauta Krievijas Federācijas prestižajā teātru festivālā "Ziemassvētku parāde", kas notiks no 18.-25.decembrim Sanktpēterburgā. Vairāk informācijas www.tukums.lv.

Dzejas un klasiskās mūzikas cienītājiem sestdien 6.novembrī jādodas uz Brīvo akadēmiju, kur paredzēta mūzikas, dzejas un domāšanas pēcpusdiena "Latvietis. Novembris. Dzejolis." Piedalās Anna Rancāne, Māra Zālīte, Santa Jākobsone un Arnis Šablovskis. Papildus informācija http://brivaakademija.infonet.lv/.

Ja gribas vakaru paturpināt vai arī vairāk vilina klubu mūzika laipni aicināti uz sestdienas nakts izklaides pasākumiem klubā "Sensation", Šēseles ielā 3  vai arī Jet Cafe Club, Pasta ielā 9.

Visi laipni aicināti! Uz Tukumu pēc smukuma!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)