Banner 980x90

Tukuma sporta laureātus apbalvos 21 nominācijā

Piektdien, 15.februārī, Tukuma ledus hallē notiks tradicionālais pasākums "Sporta laureāts 2012", pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv pavēstīja Tukuma novada pašvaldībā.

Sportisti tiks apbalvoti 21 nominācijā – labākais sportists katrā novada pārvaldē, Tukumā, labākie sportisti, tai skaitā jaunieši, seniori, sportisti ar īpašām vajadzībām, treneri, sporta skolotāji, labākā sporta spēļu komanda, par mūžā ieguldījumu sportā, kā arī populārākais sportists novadā.

Pasākumu plkst.20.00 varēs redzēt arī tiešraidē Tukuma novada pašvaldības mājas lapā.

Tukums24.lv jau vēstīja, ka piektdien, 15.februārī, notiks balvas "Sporta laureāts 2012" pasniegšana un balle Tukuma ledus hallē. Pasākumu vadīs Guntis Skrastiņš, uzstāsies "Tirkīza koris" no Jelgavas un spēlēs mūzikas grupa "No 1/2 vārda". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)