Banner 980x90

Tukumā sāksies Uzņēmēju nedēļa

Tukums24.lv
Tukums24.lv
Otrdien, 4.oktobrī, Tukumā sākas Uzņēmēju dienas, aģentūru LETA iepriekš informēja novada pašvaldības izpilddirektora padomniece ekonomikas un attīstības jautājumos Zane Siliņa.

Uzņēmēju nedēļas sākumā šodien skolēni tiks aicināti iesaistīties un iepazīt apkārtnes uzņēmumus, kā arī varēs iepazīties ar skolēnu mācību uzņēmumu sasniegumiem.

"5.oktobrī vedināsim iedzīvotājus atbalstīt mazos un vidējos uzņēmumus, sniegsim jaunāko informāciju grāmatvedības jautājumos. Būs iespēja diskutēt ar valsts iestāžu pārstāvjiem, piemēram, Valsts ieņēmumu dienestu, Nodarbinātības valsts aģentūru, Lauku atbalsta dienestu. Pasākuma "Kafija ar ekspertu" laikā iepazīstināsim ar mārketingu saistītiem jautājumiem biznesa attīstības sākumā," informēja Siliņa.

Savukārt 6.oktobrī atvērto durvju dienas uzņēmumos būs saistošas gan skolēniem, gan iedzīvotājiem, bet uzņēmumiem, kuri interesējas par eksportu un inovācijām, būs saistoši piedalīties paneļdiskusijā un uzzināt par sadarbības iespējām, iepazīt pieredzējušu uzņēmumu veiksmes stāstus, sola rīkotāji.

7.oktobrī konferences "Tukums šodien un rīt" laikā pašvaldības pārstāvji iepazīstinās ar uzņēmējdarbības vides attīstību novadā, būs iespēja uzklausīt eksperta viedokli par uzņēmējdarbības vides attīstības tendencēm. Sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru tiks organizēts biznesa forums "Cilvēkresurss kā uzņēmuma aktīvs", piedaloties ekspertiem un uzņēmumiem ar saviem veiksmes stāstiem cilvēkresursu attīstībā. Pasākums tiks noslēgts ar svinīgu apbalvošanas ceremoniju "Tukuma novada uzņēmējs 2016" un uzņēmēju savstarpējām sarunām neformālā gaisotnē.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)