Banner 980x90

Tukumā sāks lielgabarīta atkritumu izvešanas akciju

Jelgava, 26.marts, LETA. No šodienas līdz 9.aprīlim Tukuma iedzīvotājiem ir iespēja pieteikt lielgabarīta atkritumu izvešanu, ko pašvaldība nodrošinās bez maksas, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Lai izvietotu konteinerus atbilstoši lielgabarīta atkritumu izmēriem, pašvaldība lūdz iedzīvotājus paziņot adresi un atkritumu veidus, kādus plānots nodot.

Pašvaldībā uzsver, ka lielgabarīta atkritumi ir tādi sadzīves atkritumi, kurus izmēru dēļ nevar un nedrīkst ievietot sadzīves atkritumu konteinerā, piemēram, mēbeles, matrači, paklāji, svētku egles, televizori, ledusskapji. Lielgabarīta sadzīves atkritumi nav mājsaimniecībā radušies atkritumi un celtniecības atkritumi - logu rāmji, grīdas dēļi, ģipškartons, flīzes, durvis, stikla vate.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)