Banner 980x90

Tukumā pātrauks karstā ūdens padevi

Aleksandra ielas siltumtrases rekonstrukcijas dēļ 4. un 5.jūlijā Tukuma pilsētā tiks pārtraukta karstā ūdens padeve, pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv pavēstīja SIA "Tukuma Siltums" pārstāvis.

SIA "Tukuma siltums" 2012.gada 5.septembrī ar valsts aģentūru "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" (LIAA) noslēdza līgumu par Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansēta projekta "Aleksandra ielas rajona siltumtīklu rekonstrukcija Tukuma pilsētā" īstenošanu.

Projektu paredzēts īstenot līdz 2013.gada 5.decembrim un tā laikā tiks izstrādāts tehniskais projekts un rekonstruēti siltumtīkli 0,788km garumā Aleksandra ielas rajonā posmā no Kurzemes ielas 38/42 līdz Brīvības laukumam 22.

Projekta mērķis ir būtiski paaugstināt siltumenerģijas ražošanas efektivitāti, samazināt siltumenerģijas zudumus pārvades un sadales sistēmās, rekonstruējot siltumtīklus Aleksandra ielas rajonā Tukuma pilsētā.

SIA "Tukuma siltums" 2012.gada 25.septembrī noslēdza līgumu ar "Strasa Konsultanti" SIA par Tehniskā projekta izstrādi Aleksandra ielas rajona siltumtīklu rekonstrukcijai Tukuma pilsētā. Pēc tehniskā projekta izstrādes tiks sludināts būvdarbu iepirkums.

Projektu līdzfinansē 40% apmērā no attiecināmajām izmaksām ES Kohēzijas fonds. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)