Banner 980x90

Tukuma novadā vēlēšanām sarakstus iesniegušas sešas partijas

Tukuma novada vēlēšanu komisijā saņemti seši deputātu kandidātu saraksti pašvaldību vēlēšanām, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Centrālajā vēlēšanu komisijā.

Novadā vēlēšanās startēs politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs", "Zaļo un Zemnieku savienība", "Vienotība", "Reformu partija", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un "Tukuma pilsētai un novadam".

"Saskaņas Centra" sarakstā pieteikti septiņi kandidāti. Pirmais numurs ir Mareks Žizņevskis, otrais Aigars Iesals, savukārt trešā sarakstā ir Ilva Ruķere.

"Zaļo un Zemnieku savienības" pirmais numurs ir Dagnija Staķe, otrais sarakstā ir Arvīds Driķis, trešais - Agris Jaunkļaviņš. Kopumā sarakstā ir pieteikti 20 kandidāti.

"Vienotība" pieteikusi 19 kandidātus. Saraksta augšgalā ir Dace Lebeda, Juris Bogužs un Artis Jomerts.

"Reformu partijas" sarakstā ir 20 kandidāti. Pirmais numurs ir Edmunds Jurēvics, otrais - Reinis Ziļevs, trešais - Kaspars Reihmanis.

Nacionālā apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" saraksta augšgalā ir Ralfs Birķis, Inguta Meņģe un Arnis Upmanis. Kopumā sarakstā ir septiņi kandidāti.

"Tukuma pilsētai un novadam" sarakstu veido 19 kandidāti. Pirmais numurs ir pašreizējais novada priekšsēdētājs Juris Šulcs, otrais ir Aivars Volfs, savukārt trešais numurs ir Ēriks Lukmans.

Tukums24.lv jau vēstīja, ka Tukumā pirmā sarakstu iesniedza Nacionālā apvienība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)