Banner 980x90

Tukuma novada pašvaldība izsolīs Praviņu skolas īpašumus

Jelgava, 8.aug., LETA. Šodien plkst.15 Tukuma novada domē notiks bijušās Praviņu skolas īpašumu izsole, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam") skaidroja, ka ēku atjaunošana prasītu lielus līdzekļus, bet minimālajā objektu apsaimniekošanā trīs gados ieguldīti 45 000 eiro, tāpēc lietderīgāk būtu īpašumus pārdot.

Atbilstoši sertificēta vērtētāja SIA "Interbaltija" novērtējumam, nekustamo īpašumu "Praviņu skola" un "Starpbrīži" tirgus vērtība noteikta 73 200 eiro apmērā, un deputāti lēma, ka izsoles sākumcena būs 80 000 eiro. Īpašumi Degoles pagastā sastāv no vairākiem zemesgabaliem, skolas ēkas, sporta laukuma, palīgēkām un citiem objektiem.

Lēmums par izsoles rīkošanu domes sēdē atbalstīts vienbalsīgi.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Praviņu pamatskola slēgta 2011.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)