Banner 980x90

Tukuma novada pašvaldība izsludina grantu konkursu "Radi Tukumam"

Ilustratīvs foto/ Foto: Tukums24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Tukums24.lv

Tukuma pašvaldība turpina iesākto tradīciju un otro gadu pēc kārtas izsludina grantu konkursu “Radi Tukumam”, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir iedvesmot aktīvai rīcībai un atbalstīt iniciatīvas, kas balstītas mākslā un kultūrā, digitālajās un radošajās industrijas, un atbilst ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī nodrošina jaunu darba vietu radīšanu, jaunu produktu un pakalpojumu veidošanu. Atbalstītas tiek arī sociālās uzņēmējdarbības un sociāli atbildīgas uzņēmējdarbības biznesa idejas.

Konkursa kopējais grantu fonds ir 9000 eiro. Viena projekta īstenošanai var saņemt grantu ne vairāk kā 3000 eiro apmērā. Prioritāte tiks dota tiem pretendentiem, kuru idejas iecerēts īstenot un realizēt Tukuma pilsētas vēsturiskā centra aizsardzības zonas robežās vai kuru projekti nodrošinās jaunu darba vietu radīšanu.

Konkurss šogad norisinās no 8.februāra līdz 30.oktobrim. Lai uzlabotu konkursa pieteikumu kvalitāti, pretendentiem pirms konkursa pieteikuma iesniegšanas ir iespējams uzzināt, vai projekta ideja atbilst konkursa nolikumam, pirms tam iesniedzot projekta idejas pieteikumu.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar pašvaldības izpilddirektora padomnieci ekonomikas un attīstības jautājumos Zani Siliņu pa tālruni 63107284, mob. 29807500, e-pastu: zane.silina@tukums.lv vai personīgi Tukuma novada Domē, Talsu ielā 4, Tukumā.

Informācija par grantu konkursu – konkursa nolikums, projekta idejas pieteikuma anketa, konkursa pieteikuma veidlapa un nepieciešamie pielikumi – pieejama mājaslapas "www.tukums.lv" sadaļā Uzņēmēji – Atbalsta programmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)