Banner 980x90

Tukuma novada iedzīvotājus aptaujās par pašvaldības darbu

Tukums24.lv
Tukums24.lv
No trešdienas, 14.septembra līdz 28.septembrim Tukuma novadā notiks iedzīvotāju aptauja par pašvaldības darbu.

Aptauju pašvaldības uzdevumā par 4837 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), veiks sabiedriskās domas pētījumu centrs SKDS, aģentūru LETA iepriekš informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Priede.

Novada dome ar SKDS noslēgusi līgumu, lai noskaidrotu iedzīvotāju viedokli par pašvaldības darbu, sporta un kultūras dzīvi, komunālajiem pakalpojumiem, veselības aprūpi, izglītības jomu, sociālajiem pakalpojumiem, informācijas apriti un citām tēmām.

Aptaujas rezultāti tiks izmantoti pašvaldības darba uzlabošanai un lēmumu pieņemšanai par novada attīstību.

Izlases veidā pētījumā tiks aicināti piedalīties 400 Tukuma novada iedzīvotāji. Pētījumā tiks izmantota nejaušā stratificētā izlase, lai iegūtie dati būtu reprezentatīvi. Tas nozīmē, ka īpaši sagatavoti pētījumu centra SKDS intervētāji, ievērojot noteiktu procedūru, nejaušības kārtā izvēlēsies noteiktas adreses un vienam no mājsaimniecības locekļiem lūgs piedalīties aptaujā.

Aptauja notiks pie iedzīvotājiem mājās darbdienu vakaros un brīvdienās. Intervētājiem ir pētījumu centra izsniegta apliecība, kurā ir norādīts viņu vārds un uzvārds.

Aptauja ir anonīma, un tās rezultāti tiks publicēti tikai apkopotā veidā pašvaldības mājaslapā un informatīvajā izdevumā "Tukuma Laiks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)