Banner 980x90

Tukuma novada Dzimtsarakstu nodaļai vēlas īrēt 260 kvadrātmetrus plašas telpas

Jelgava, 4.sept., LETA. Tukuma novada Dzimtsarakstu nodaļai nepieciešamas apmēram 260 kvadrātmetrus plašas telpas, liecina novada pašvaldības sludinājums par nomas objekta piedāvājumu Dzimtsarakstu nodaļas vajadzībām.

Pašvaldība noteikusi, ka telpām jāatrodas ēkas pirmajā stāvā, ērti piebraucamā vietā Tukuma centrālajā daļā, ne tālāk kā 300 metru rādiusā ap Tukuma novada domes centrālās administrācijas ēku. Tuvākajai sabiedriskā transporta pieturai jāatrodas ne tālāk kā 100 metru attālumā, tāpat ir jābūt brīvi pieejamam automašīnu stāvlaukumam. Dzimtsarakstu nodaļai piedāvātajām telpām jābūt pieejamām personām ar kustību traucējumiem un māmiņām ar bērnu ratiņiem.

Dzimtsarakstu nodaļai nepieciešama laulību ceremoniju zāle ar labu akustiku, muzikanta telpa, viesu uzgaidāmā, jaunlaulāto telpa, labierīcības gan jaunlaulātajiem, gan viesiem, darba kabinets nodaļas vadītājai, kā arī darba kabinets vēl diviem darbiniekiem. Tāpat ēkā jāatrodas telpai arhīva dokumentu glabāšanai, virtuvei, garderobei, pārģērbšanās telpai un atpūtas telpai personālam, kā arī apmeklētāju uzgaidāmajai telpai.

Plānots, ka telpas pašvaldība nomās 12 gadus, sākot ar 2.oktobri.

Telpu nomu piedāvājumus pašvaldībā iespējams iesniegt līdz 29.septembrim.

Jau vēstīts, ka Tukuma novada dome lēmusi izsludināt nedzīvojamo telpu nomas piedāvājumu atlasi Dzimtsarakstu nodaļas funkciju nodrošināšanai, jo pašvaldības rīcībā nav piemērotu telpu, kurās būtu iespējams izvietot Dzimtsarakstu nodaļu.

Pašlaik Tukuma novada Dzimtsarakstu nodaļa izvietota telpās, kas tiek nomātas no SIA "Amatnieks", kas izmaksā 5,89 eiro par kvadrātmetru, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, jeb 1450 eiro mēnesī. Nomas līguma termiņš beidzies maija sākumā, taču pašvaldība noslēgusi vienošanos par līguma termiņa pagarināšanu līdz jaunu telpu atrašanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)