Banner 980x90

Tukuma novada domes opozīcijas deputāti izveidojuši frakciju

Jelgava, 26.apr., LETA. Tukuma novada domes opozīcijas - Latvijas Zaļās partijas, nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un partijas no sirds Latvijai - deputāti izveidojuši frakciju, aģentūru LETA informēja frakcijas vadītājs Agris Zvaigzneskalns (LZP).

Frakcija "Trīs partiju apvienība" izveidota, lai deputātiem būtu vieglāk paust savu vienotu viedokli pārējiem desmit deputātiem. Jaunizveidotās frakcijas pārstāvji ir pārliecināti, ka pašvaldības izpildinstitūcijās nepieciešamas pārmaiņas, un, iespējams, tuvāko mēnešu laikā tiks rosināts neuzticības balsojums pašvaldības izpilddirektoram Mārim Rudaus-Rudovskim, par kura darbu opozīcija jau iepriekš pieprasījusi dažādas atskaites.

Frakcija neesot pārrunājusi iespēju rosināt novada domes priekšsēdētāja Ērika Lukmana ("Tukuma pilsētai un novadam") atbrīvošanu no amata, un Zvaigzneskalns to uzskata par nevajadzīgu, taču opozīcijas pārstāvis klāstīja, ka viens no diviem Lukmana vietniekiem ir "ne īpaši atbilstošs amatam".

Frakcija sava darba nodrošināšanai lūgusi domi piešķirt atsevišķas telpas, kur varētu notikt arī tikšanās ar iedzīvotājiem, taču, kā liecina šodienas domes sēdei sagatavotais lēmumprojekts, lūgumu plānots atstāt bez virzības.

Tukuma novada domes koalīcijā darbojas partija "Tukuma pilsētai un novadam", "Vienotība" un Latvijas zemnieku savienība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)