Banner 980x90

Tukuma novada dome neļauj atvērt jaunu spēļu zāli pilsētā

Rīga, 30.aug., LETA. Tukuma novada dome šodien lēma neizsniegt atļauju jaunas spēļu zāles atvēršanai Pils ielā 3, aģentūra LETA uzzināja domē.

Pirms lēmuma pieņemšanas pašvaldība rīkoja iedzīvotāju aptauju. Aptaujas laikā tika saņemtas 896 anketas, kur par labu jaunas izklaides vietas atvēršanai izteikušies 99 iedzīvotāji, bet pret bijuši 798 iedzīvotāji. Domē atzina, ka iedzīvotāju viedoklim saskaņā ar tiesu praksē paustajām atziņām ir tikai pakārtota nozīme.

Tāpat pašvaldība būvinspektors konstatējis tehniskus bojājumus telpās, kur spēļu zāli plānots atvērt, secinot, ka telpas nav atbilstošas spēļu zāles atvēršanai.

Ņemot vērā minēto, dome lēma neizsniegt SIA "LVBet" atļauju spēļu zāles atvēršanai.

Jau vēstīts, ka pašvaldība šovasar bija izsludinājusi aptauju, jo domē bija iesniegts pieteikums atļaujas saņemšanai jaunas spēļu zāles atvēršanai Pils ielā. Par atļauju organizēt spēļu zāli un derības pieņemšanas pakalpojumu lemj dome, izvērtējot, vai spēļu zāļu un derību pieņemšanas organizēšana konkrētajā vietā nerada papildus būtisku valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju interešu aizskārumu, tāpēc dome vēlējās uzzināt tukumnieku skatījumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)