Banner 980x90

Tukuma novada dome lems par ārkārtas situācijas termiņa pagarināšanu

Tukuma novada domes sēdē plānots apstiprināt 20.jūlijā izdoto domes priekšsēdētāja Ērika Lukmana ("Tukuma pilsētai un novadam") rīkojumu par ārkārtas situācijas termiņa pagarināšanu līdz 3.augustam Tukuma pilsētas attīrīšanas iekārtām "Tīle" un Slocenes upei.

Kā iepriekš skaidroja Lukmans, atsevišķs domes lēmums ārkārtas stāvokļa pagarināšanai nebija nepieciešams, taču 20.jūlijā izdotais rīkojums jāapstiprina kārtējā domes sēdē 30.jūlijā.

3.augustā paredzēta kārtējā, pēc skaita jau ceturtā, apspriede, kurā pulcēsies pašvaldības vadība, iesaistīto iestāžu un uzņēmumu vadība, Valsts vides dienesta (VVD) pārstāvji un eksperti, kas pēta ūdens stāvokli Šlokenbekas dzirnavezerā un attīrīšanas ietaisēs. Tad arī tiks lemts, vai atcelt noteikto ārkārtas stāvokli, ja nepieciešamo skābekļa līmeni jau izdosies nodrošināt dabiskā ceļā.

Ārkārtas stāvokli Tukuma novada dome izsludināja 10.jūlijā saistībā ar piesārņojumu Tukuma novada Šlokenbekas dzirnavezerā, no kura dažu dienu laikā tika izceltas četras tonnas beigtu zivju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)