Banner 980x90

Tukuma novada dome autobusa iegādei nolemj pārdot kokmateriālus

Jelgava, 16.maijs, LETA. Lai daļēji segtu izdevumus autobusa iegādei, Tukuma novada dome ārkārtas sēdē šodien lēmusi izsolēs pārdot savā īpašumā esošus kokmateriālus.

Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam") deputātiem skaidroja, ka izsoles jārīko pēc iespējas ātrāk, lai kokmateriāli laikapstākļu ietekmē nezaudētu savu vērtību. Visi materiāli ir izstrādāti un pašlaik atrodas krautuvē un tiek apsargāti.

Izsolēs iegūtos līdzekļus plānots ieguldīt autobusa iegādē Džūkstes skolēnu pārvadāšanai, jo esošais transportlīdzeklis ir sliktā tehniskā stāvoklī. Pārdodot kokmateriālus, pašvaldība varētu mazināt aizņēmuma, kas nepieciešams autobusa pirkšanai, daļu. Lukmans informēja, ka ne izsoles ienākumi, ne tēriņi autobusam nebija ieplānoti pašvaldības 2018.gada budžetā.

Pašvaldība izsolē plāno pārdot īpašumā "Ozoliņu kapi" esošo malku teju 21 kubikmetru apmērā, sākumcenu nosakot 415 eiro apmērā. Savukārt 71 kubikmetram papīrmalkas noteiktā sākumcena ir 3700 eiro. Visdārgāk - ar 23 500 eiro sākumcenu - plānots pārdot 345 kubikmetrus zāģbaļķu.

Izsoles 6.jūnijā Tukuma novada domē sāksies no plkst.15.15.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)