Banner 980x90

Tukuma ledus hallē notiks Ziemassvētku pasākums

Tukuma ledus halle sadarbībā ar biedrību "Hokeja klubs Tukums" 23.decembrī Tukuma ledus hallē rīko Ziemassvētku pasākumu, kura programma solās būt gana interesanta ne tikai pašiem pasākuma dalībniekiem, bet arī hokeja spēles un daiļslidošanas mākslas cienītājiem, pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv pavēstīja SIA "Tukuma ledus halle" vadītāja vietniece Daiga Gulbe.

23.decembra rīts Tukuma ledus hallē sāksies ar jauno daiļslidotāju paraugdemonstrējumiem, bet tālāk dienas gaitā norisināsies, nu jau par tradīciju kļuvušās Ziemassvētku spēles, kurās jaunie hokeja kluba spēlētāji stāsies pretī saviem tēviem. Bet savukārt U16 un U18 grupas jaunieši spēkosies ar TLH izlases vīriem. Spēlētāju atbalstītāji un līdzjutēji tiek laipni lūgti, ieeja bez maksas. Nāciet!

Pasākuma izskaņā notiks Ziemassvētku balle, uz kuru aicināti visi HK Tukums un TLH hokeja čempionāta komandu spēlētāji ar atbalstītājiem. Spēles mūzikas grupa Andis un Agita (Irlava), ieeja ar "groziņiem".

Svētku programma
Plkst.11.00 HK Tukums daiļslidotāju priekšnesumi, Ziemassvētku vecīša sagaidīšana un apsveikums;
Plkst.12.30 spēle HK Tukums U10 Dēli - U10 Tēvi;
Plkst.14.00 spēle HK Tukums U12 Dēli - U 12 Tēvi;
Plkst.15.30 spēle HK Tukums U16 - TLH I līgas izlase;
Plkst.17.00 spēle HK Tukums U18 - TLH augstākās līgas izlase;
Plkst.17.00 TLH bērni un HK Tukums sagatavošanas grupu ciemojas pie Ziemsvētku vecīša;
Plkst.18.30 TLH bērnu un vecāku kopīga slidošana;
Plkst.21.00 TLH & HK Tukums Ziemassvētku balle, spēlē Andris un Agita (Irlava), ieeja ar "groziņiem".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)