Banner 980x90

Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā šonedēļ koncertēs jauniešu koris "Balsis"

Rīga, 14.maijs, LETA. Muzeju naktī, 18.maijā, Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā būs klausāms jauniešu kora "Balsis" koncerts, aģentūru LETA informēja Tukuma baznīcas atjaunošanas fonda pārstāvis Mārcis Zeiferts.

Programmā "Tukuma balsis" izskanēs komponistu Ābeles, Ferrario, Ešenvalda, Kalniņa, Perta, Ratera, Reinenberga, Šepska, Tigula un citu autoru mūzikas skaņdarbi. Pasākumā piedalīsies ērģelniece Diāna Jaunzeme-Portnaja. Koncerta programmā būs iekļauti arī atsevišķi mūzikas skaņdarbi ar patriotisku noskaņu, jo Muzeju nakts šogad īpaši akcentē varoņu tematiku.

Zeiferts uzsvēra, ka diriģenta Inta Teterovska vadītais koris "Balsis" ir viens no izcilākajiem koriem Latvijā, pastāvīgs laureāts valsts koru skatēs. Pastāvīgi korī muzicē aptuveni 40 jaunieši no Rīgas, kā arī citām Latvijas pilsētām. Kora dziedātāji ir skolēni un dažādu jomu studenti.

Koncerta sākums plkst.20. Ieeja par ziedojumiem baznīcas atjaunošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)