Banner 980x90

Transportlīdzekļa drošība pirmajā vietā kopā ar OCTA polisi!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tikpat svarīga kā veselības un mājokļa apdrošināšana ir arī OCTA polise, kas gādā par Tava transportlīdzekļa drošību dažādām situācijām uz ceļa. OCTA palīdz nodrošināties pret ceļu satiksmes negadījumu radītajām izmaksām. Proti, apdrošināšana sedz trešajai personai radītus zaudējumus, kas radušies polises īpašnieka izraisīta negadījuma rezultātā.


OCTA polise – kam tā nepieciešama un kādus zaudējumus sedz?
OCTA jeb obligātā civiltiesiskā transportlīdzekļa apdrošināšana ir obligāti nepieciešama visiem transportlīdzekļiem, kas piedalās ceļu satiksmē. Par braukšanu bez OCTA polises ceļu policija satiksmes dalībnieku var sodīt ar naudas sodu vai piešķirot divus soda punktus. 
Gadījumā, ja Tavas vainas dēļ notiks ceļu satiksmes negadījums, OCTA segs zaudējumus
- transportlīdzekļiem;
- cietušajiem cilvēkiem;
- ēkām.

Nodrošina atlīdzību cietušajai pusei
Polises atlīdzība paredzēta tam cietušajam, kurš nav atzīts par vainīgu negadījuma izraisīšanā. Tostarp atbalsts paredzēts
- automašīnas īpašniekam;
- transportlīdzekļa vadītājam;
- gājējiem;
- pasažieriem, kas atradušies negadījumu izraisījušajā transportlīdzeklī.

Ja par negadījuma izraisīšanu atbildīgs būs cits iesaistītais, Tavai veselībai un transportlīdzeklim radītos zaudējumus segs vainīgā satiksmes dalībnieka OCTA.

Cik maksā OCTA?
OCTA izmaksas ir atkarīgas no daudziem faktoriem. Tajā skaitā ir
- vadītāja braukšanas vēsture;
- transportlīdzekļa reģistrācijas vieta un īpašnieka juridiskais statuss (fiziska vai juridiska persona);
- apdrošināšanas termiņš;
- transportlīdzekļa tips un pilna masa;
- transportlīdzekļa izmantošanas veids u.c.

Lai salīdzinātu un izvēlētos izdevīgāko piedāvājumu, pirms polises iegādāšanās vari individuāli aprēķināt izmaksas dažādiem apdrošināšanas periodiem.

Esi drošs uz ceļa!
Gadījumā, ja ceļu satiksmes negadījums tiek izraisīts, vadot transportlīdzekli bez spēkā esošas OCTA polises, cietušajai pusei radītie zaudējumi, kas nereti veido lielas summas, ir jāatlīdzina no paša kabatas. Vienlaikus ar polisi avārijas gadījumā visu radīto zaudējumu segšanu uzņemas apdrošinātājs. 
Polise ir derīga
- visā Baltijā;
- Eiropas Savienības dalībvalstīs;
- Eiropas ekonomiskās zonas valstīs (Norvēģijā, Šveicē, Islandē un Lihtenšteinā).

Atrodi labāko risinājumu kopā ar IIZI!
Lai nodrošinātos pret dažādām situācijām uz ceļa, labāko risinājumu tieši Tev palīdzēs atrast profesionāli apdrošināšanas brokeri IIZI. 
Pateicoties plašajai pieredzei nozarē, IIZI pārzina apdrošinātāju OCTA nianses un piedāvā
- ātru un ērtu pakalpojumu iegādi;
- inovatīvus risinājumus;
- profesionālu klientu servisu.

Ar IIZI vari aprēķināt, izvēlēties un iegādāties OCTA tiešsaistē! Tāpat, ja Tev radīsies kādi jautājumi, profesionālā konsultantu komanda ar prieku palīdzēs tos risināt.

Apdrošinies izdevīgi iizi.lv un brauc droši!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)