Banner 980x90

Top 5 aktuālās modes tendences rudenim un ziemai

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pārejā no saules piepildītām dienām uz nedaudz nomākto rudens dzestrumu ikvienam palīdzēs akcentu piešķiršana savam ikdienas apģērbam. Šoreiz stila ieteikumus ir veidojusi Latvijā populārā blogere Alīna Keller:

Mirdzums, vizuļi, spīdumi un gliteri – pārspīlēt nav iespējams! Dizaineri izvēlas cīnīties ar gada aukstā laika pelēcību un vienveidību, izmantojot ultimatīvu spīdumu, bet šajā gadījumā tas ir tikai ieguvums, jo svētki nav aiz kalniem un ikviena meitene tajos vēlas izskatīties moderni un spilgti!

Satiekoties tādiem pretstatiem kā ielu un augstā mode, tas rada īpašu sajaukumu, reizēm pat pārgalvīgu rezultātu. Balts T-krekls vai, ārkārtējos gadījumos, krekls zem minimālisma vakarkleitas –tas radīs neapšaubāmu efektu! Ekstravagants variants drosmīgajiem, ko atzinis Chanel modes nams.

Atceros, ka deviņdesmitajos gados visi stilīgie vidusskolnieki valkāja T-kreklus, uz kuriem bija redzami viņu iemīļoto rokmūzikas zvaigžņu sejas vai populāro mūzikas grupu attēli – AC/DC, Metallica, Prodigy, Nirvana un citi. Tad nu, lūk, vecie labie laiki ir atgriezušies – fanu T-krekli no deviņdesmitajiem atkal ir modē.

Augsti melnas krāsas zābaki, kas atgādina izturīgus sporta apavus, īpaši stilīgi izskatās salikumā ar sievišķīgām kleitām un mēteli. Tāds apģērbs ideāli piemērots ne tikai ikdienas gaitām un pastaigām, bet arī ballītē jūs izskatīsieties ne mazāk iespaidīgi.

Mugursomas nav zaudējušas savu aktualitāti. Nākamajā sezonā izvēlēties modeļus no ādas, ar kažokādas apdari vai spīdīgiem dekoriem. Svarīgi atcerēties – neuzmetiet mugursomu uz pleca, tas jau vairs nav tas, nesiet to rokā!

Alīna Keller, kas ņēmusi vērā ne tikai pasaules modes aktualitātes, bet tās apvienojusi kopā ar savam personīgajam stilam raksturīgākajām iezīmēm iesaka no 14. līdz 16. oktobrim apmeklēt "Riga Plaza" grandiozu izpārdošanas pasākumu, lai tās laikā pircēji varētu atrast interesantas un modē aktuālas lietas.

Raksts tapis sadarbībā ar "Latvijas Avīzi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)