Banner 980x90

Tentu izgatavošana, remonts - SIA "Airtex"

Tentu izgatavošana ir nepieciešama ne tikai, lai nosegtu kravas kastes vai piekabes saturu, bet arī tos izmanto kā reklāmas banerus, nojumu konstruēšanā u.c. Tentu izgatavošana atvieglo ikdienas dzīvi tiem, kuriem ikdienā ir jāpārvadā kravas – labs risinājums, kad nepieciešams nosegt jebkāda veida kravu, kas var apdraudēt satiksmes dalībnieku drošību.

Tentu izgatavošana

Tentu izgatavošana ir nepieciešama ne tikai, lai nosegtu kravas kastes vai piekabes saturu, bet arī tos izmanto kā reklāmas banerus, nojumu konstruēšanā u.c. Tentu izgatavošana atvieglo ikdienas dzīvi tiem, kuriem ikdienā ir jāpārvadā kravas – labs risinājums, kad nepieciešams nosegt jebkāda veida kravu, kas var apdraudēt satiksmes dalībnieku drošību.
 
Ja tents ir nepieciešams kā reklāmas baneris, tentu izgatavošanā sākotnēji ir jāizvēlas banera lielums, jānorāda, kāda piekabe tiks izmantota, lai to pārvadātu, krāsas, materiāls, lai veidotā ziņa piesaistītu uzmanību un tai būtu informējošs saturs.
 
Tentu izgatavošana ir viens no pakalpojumiem, ko sniedz uzņēmums SIA "Airtex". Uzņēmums piedāvā tentu izgatavošanas iespējas vieglajām piekabēm, lauksaimniecības tehnikai, apvidus un vieglajām mašīnām, kurām ir iebūvētā piekabe, angāra un karkasa teltis, baseinus zivju audzēšanai, teltis ar piepūšamu karkasu, reklāmas druku u.c.
 
Lasiet vairāk: http://www.airtex.lv/

Tentu remonts

Tentu remonts ir risinājums gadījumos, kad materiāls ir bojāts un tam nepieciešami remontdarbi. Tentu remontu var iedalīt divās kategorijās: 
1. Mazi bojājumi, kurus iespējams veikt uz vietas, nenoņemot tentu no automašīnas, izmantojot karsto metināšanu. 
2. Lieli bojājumi, kurus veic, noņemot tentu no automašīnas. 
 
Tentu remonta pakalpojumos ietilpst tentu augstuma palielināšana vai samazināšana, sānsienu, vārsta un jumta noņemšana, tentu aprīkošana ar spriegotājiem u.c. Tentu remonts tiem, kas pārvietojas zem TIR, visu vīļu bojājumi tiek apmaloti ar muitas lenti.
 
Tentu remonta nepieciešamības gadījumā ir jāizvēlas kvalitatīvs un labs servisa sniedzējs, jo slikta remonta rezultātā tiek apdraudēta satiksmes dalībnieku un jebkāda cita veida tentu izmantotāju drošība.
 
SIA "Airtex" piedāvā tentu remontu – uzņēmuma speciālisti darbu veic ātri un kvalitatīvi. Uzņēmums SIA "Artex" piedāvā uz vietas izvēlēties un iegādāties tentam nepieciešamo furnitūru, ko vēlas nomainīt. 
 

Tenti lauksaimniecības tehnikai

Tenti lauksaimniecības tehnikai ir nepieciešami, lai nosegtu vai ilgstoši uzglabātu kravu. Tenti lauksaimniecības tehnikai ir risinājums, kad nepieciešams transportēt dzīvniekus – uz piekabes konstrukcijām tiek izveidots jumts, kas ir ērti uzstādāms un noņemams, rūpējoties par dzīvnieka drošību pārvadājuma laikā.
 
Katrs tents tiek izgatavots pēc klienta vēlmēm, atbilstoši tehnikas izmēriem, kam tas nepieciešams. Tenti lauksaimniecības tehnikai noder arī, kā aizsargājošs materiāls, piemēram, kā tehnikas motora pārsegs, lai tam nepiekļūtu mitrums.
 
SIA "Airtex" piedāvā dažādus risinājums tentu izgatavošanā. Tenti lauksaimniecības tehnikai tiek izgatavoti pēc pasūtījuma – uzņēmumam ir 20 gadu pieredze tentu izgatavošanā un to dara jomas speciālisti, tāpēc pasūtītais tents būs kvalitatīvi izstrādāts un kalpos ilgam laikam.
 
Uzņēmuma piedāvājuma klāstā ir dažāda veida tenti lauksaimniecības tehnikai – izvēloties tentus, kas nosedz kravu, ir pieejami dažādi tā atsegšanas veidi, gādājot ne tikai par ērto lietošanu, bet arī par drošību. 
 
 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)