Banner 980x90

Šulcs saglabā Tukuma novada domes priekšsēdētāja amatu

Tukuma novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē piektdien par novada domes priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēts līdzšinējais novada pašvaldības vadītājs Juris Šulcs, pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv pavēstīja Tukuma novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Šulca.

Viņa informē, ka balsojums bijis vienbalsīgs un atbalstu Šulcam novada domes priekšsēdētāja amatā pauduši visi 17 deputāti. Šulcs uz šo amata tika virzīts kā vienīgais kandidāts.

Sēdē vienbalsīgu atbalstu guvuši arī abi līdzšinējie priekšsēdētāja vietnieki - Ēriks Lukmans un Aivars Volfs, kuri arī turpmāk saglabās šos amatus.

Māris Rudaus-Rudovskis saglabā izpilddirektora amatu.

Tukums24.lv jau vēstīja
, ka pašvaldības vēlēšanās Tukuma novadā par pārliecinošu uzvarētāju kļuvus novada vadītāja Šulca pārstāvētā partija "Tukuma pilsētai un novadam". Par šo politisko spēku savas balsis atdevuši 62,87% balsstiesīgo vēlētāju. "Tukuma pilsētai un novadam" iegūst 12 no 17 vietām jaunajā Tukuma novada domē.

No sešiem sarakstiem, kas bija iesniegti Tukuma domes vēlēšanās 5% barjeru pārvarēja četri.

Tāpat Tukums24.lv jau vēstīja, ka Tukuma novadā kopumā nobalsojuši 8250 vēlētāji, kas ir 34,32% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)