Banner 980x90

Šulcs pašvaldībā nopelnījis vairāk nekā 16 000 latu

Tukuma novada domes priekšsēdētājs Juris Šulcs pērn par darbu pašvaldībā kopumā nopelnījis 16 368,64 latus, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2012.gadu.

Papildus tam 816 latus viņš nopelnījis Finanšu ministrijā.

2012.gadā Šulcs bijis Finanšu ministrijas Pašvaldības finanšu izlīdzināšanas fonda padomes priekšsēdētājs, Attīstības padomes loceklis Rīgas plānošanas reģionā, novadu valdes loceklis Latvijas Pašvaldību savienībā, partijas valdes priekšsēdētājs "Tukuma pilsētai un novadam" un valdes loceklis nacionālās Vienotības apvienībā.

Tukuma novada domē priekšsēdētājs strādājis arī Sociālo un veselības jautājumu komitejā, kā Finanšu komitejas priekšsēdētājs un Administratīvo aktu strīdu komisijas priekšsēdētājs.

Tukuma novada mēram pieder 1996.gada izlaiduma automašīna "Opel Vectra". Šulcam nav deklarētu nekustamo īpašumu, tāpat viņam nepieder daļas uzņēmumos.

Četros banku kontos viņam ir uzkrājumi kopumā 6 600 latu un 3 466 eiro apmērā.

Kā liecina informācija deklarācijā, Šulcam nav parādsaistību, kuru apmērs pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas.

Tukums24.lv jau vēstīja
, ka arī pērn Tukuma novada vadītāja ienākumi bija līdzīgi - par darbu Tukuma novada pašvaldībā viņš nopelnīja 16 339,66 latus, savukārt Latvijas Republikas Finanšu ministrijas maksātā alga bija 816 lati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)