Banner 980x90

Šulca pārstāvētā "Tukuma pilsētai un novadam" pārliecinoši uzvar

Pašvaldības vēlēšanās Tukuma novadā par pārliecinošu uzvarētāju kļuvusi pašreizējā novada vadītāja Jura Šulca pārstāvētā partija "Tukuma pilsētai un novadam", liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti.

Par šo politisko spēku savas balsis atdevuši 62,87% balsstiesīgo vēlētāju. CVK dati liecina, ka "Tukuma pilsētai un novadam" iegūst 12 no 17 vietām jaunajā Tukuma novada domē.

No sešiem sarakstiem, kas bija iesniegti Tukuma domes vēlēšanās 5% barjeru pārvarējuši četri.

Pēc provizoriskajiem rezultātiem, otro vietu novadā vēlēšanās ieguvusi "Zaļo un Zemnieku savienība", par ko balsojuši 12,56% vēlētāju. Politiskais spēks ieguvis divas vietas domē. Tikpat vietas nodrošinātas partijai "Vienotība", par ko balsojuši 9,66%. "Reformu partija" ieguvusi vienu deputāta vietu jeb 6,6% vēlētāju atbalstu.

Domē nav iekļuvusi Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs".

Par derīgām pašvaldību vēlēšanās Tukuma novadā atzītas 8162 vēlēšanu zīmes.

CVK publicēs gala rezultātus pēc to apstiprināšanas novada vēlēšanu komisijā.

Tukums24.lv jau vēstīja, ka Tukuma novadā kopumā nobalsojuši 8250 vēlētāji, kas ir 34,32% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Tāpat Tukums24.lv jau vēstīja, ka Šulcs ir gatavs turpināt darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)