Banner 980x90

Šonedēļ atklās 3,7 miljonus eiro vērto sporta halli Tukumā

Rīga, 19.sept., LETA. Piektdien, 21.septembrī, Tukumā tiks atklāta jaunā Tukuma sporta halle, kuras izbūve izmaksāja 3 752 477 eiro, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Karīna Krūmiņa.

Halli turpmāk sporta nodarbībās izmantos 3.pamatskolas, Ernesta Birznieka-Upīša pamatskolas skolēni, Tukuma sporta skolas audzēkņi un citi sporta mīļotāji.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans (Tukuma pilsētai un novadam), būvfirmas SIA "Selva būve" pārstāvji un olimpietis Modris Liepiņš. Svinīgā atklāšanas sāksies plkst.9.30 pie sporta halles galvenās ieejas, bet plkst.10 stadionā norisināsies Olimpiskās dienas pasākums.

Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecība sākta 2016.gada 15.decembrī ar mērķi veicināt sporta attīstību novadā, kā arī uzlabot sportisko aktivitāšu organizāciju. Tagad ir uzbūvēta jauna sporta halle, kas savienota ar esošo skolas ēku, rekonstruēts stadions, izbūvēts mākslīgā seguma futbola laukums, skrejceļš un ierīkotas vingrošanas iekārtas. Teritorijā izbūvēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.

Jau vēstīts, ka, lai uzlabotu Tukuma novada sporta jomas organizāciju, paplašinātu materiālo bāzi un palielinātu sporta attīstību novadā, lēmums par sporta zāles būvniecību pieņemts jau 2014.gadā.

2017.gada pavasarī, radoties plaisām 3.pamatskolas ēkā, Būvniecības valsts kontroles birojs sporta halles būvdarbus uz laiku apturējis, taču vēlāk tie atsākti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)