Banner 980x90

Skolēnu ēdinātājs "Saltums Kandavā" audzē apgrozījumu un peļņu

Rīga, 24.apr., LETA. SIA "Saltums Kandavā", kas nodrošina ēdināšanas pakalpojumus izglītības iestādēs un citviet, pagājušo gadu noslēdzis ar apgrozījuma un peļņas pieaugumu, liecina "Firmas.lv" dati.

2018.gadā uzņēmuma apgrozījums bijis 1,463 miljoni eiro, kas ir par 15% vairāk nekā 1,276 miljoni eiro, kas sasniegti 2017.gadā.

Pērnais gads noslēgts arī ar 10 300 eiro peļņu, ievērojami pārsniedzot 828 eiro peļņu vēl pirms gada.

Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija liecina, ka pērn komersants noslēdzis vairākus līgumus, kas kopsummā pārsniedz 900 000 eiro, ar Kandavas novada domi par izglītības iestāžu audzēkņu ēdināšanu. Tāpat komersants ir viens no uzvarētājiem iepirkumā par ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu Jelgavas novada pašvaldības rīkotajos semināros un pasākumos un ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanā Zemessardzes un Jaunsardzes un informācijas centra vajadzībām.

"Saltums Kandavā" īpašnieki ir Stefānija, Oskars un Rudīte Neibergi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)