Banner 980x90

Siltinās Džūkstes bērnudārzu

 Tukuma novada Dome uzsākusi projekta "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai Džūkstes pamatskolas PII ēkā" īstenošanu, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja novada pašvaldībā.

Projekta mērķis ir oglekļa dioksīda emisiju samazināšana Džūkstes pamatskolas pirmsskolas izglītības iestādes ēkā, samazinot siltumenerģijas patēriņu.

2015.gada janvārī tika organizēts būvdarbu iepirkums objektam "Džūkstes pamatskolas pirmsskolas izglītības iestādes ēkas energoefektivitātes paaugstināšana". Par piedāvājumu ar viszemāko piedāvāto līgumcenu un kurš atbilst visām nolikumā norādītajām prasībām, iepirkuma komisija atzina pretendenta – piegādātāju apvienības SIA "Amatnieks" un SIA "Lasveja" iesniegto piedāvājumu. Būvdarbu līgums parakstīts 27.janvārī.

Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 204 135,60 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)