Banner 980x90

SIA "Copy Pro" – kalendārs, personalizētas dāvanas, foto izdruka 

Kopš daudzveidīgi drukas pakalpojumi kļuvuši plaši pieejami, kalendārs ir iemantojis lielu popularitāti kā personiska dāvana, kuru var izveidot jebkurš. Tie ir iecienīti arī kā firmu, uzņēmumu un organizāciju reprezentatīvais produkts. Noformēts, ievērojot korporatīvo stilu, kalendārs būs lieliska dāvana pastāvīgajiem klientiem, sadarbības partneriem vai darbiniekiem.

Kalendārs

Kopš daudzveidīgi drukas pakalpojumi kļuvuši plaši pieejami, kalendārs ir iemantojis lielu popularitāti kā personiska dāvana, kuru var izveidot jebkurš. Tie ir iecienīti arī kā firmu, uzņēmumu un organizāciju reprezentatīvais produkts. Noformēts, ievērojot korporatīvo stilu, kalendārs būs lieliska dāvana pastāvīgajiem klientiem, sadarbības partneriem vai darbiniekiem.

Kalendāru druka nav pakalpojums tikai lielai tirāžai. Ikviens var izveidot savu kalendāru arī tikai vienā eksemplārā, ko uzdāvināt mīļam cilvēkam. Tas var būt kalendārs ar ģimenes fotogrāfijām, ko dāvināt radiem un draugiem, īpašs kalendārs dāvināšanai mīļotajam cilvēkam, klases piedzīvojumu kalendārs audzinātājai un vēl un vēl. Iespējas sniedzas tik tālu, cik fantāzija. Nav pat obligāti nepieciešamas profesionālas fotogrāfijas. Nelielu kalendāru izgatavošanai pietiek arī ar labu mobilo telefonu uzņemtām fotogrāfijām.

Kalendārs gada vidū? Kādēļ gan ne? Veidojot personalizētu kalendāru, gads var sākties un beigties, kad vien ir vajadzīgs. "Copy Pro" piedāvā izgatavot kalendāru apjomā līdz pat 24 mēnešiem. Katra mēneša atvērumā var ievietot vienu lielu fotogrāfiju vai bilžu kolāžu un to papildināt ar kādu tekstu. Kalendārā var izcelt īpašus datumus un ierakstīt svētku vai zīmīgu notikumu nosaukumus. Pieejami galda un sienas kalendāru formāti.

Lasiet vairāk: www.copypro.lv

Personalizētas dāvanas

Šodien ir pieejamas lieliskas drukas iespējas, lai ikviens varētu saviem īpašajiem cilvēkiem izgatavot personalizētas dāvanas un arī īpašu dāvanas iesaiņojumu. Visi novērtē pašgatavotas lietas, bet ne katram izdodas ar savām rokām radīt tik kvalitatīvu rezultātu, kādu dāvanas saņēmējs ir pelnījis. Risinājums ir drukas pakalpojumu sniedzēju piedāvātās iespējas veidot personalizētas dāvanas.

Variantu ir tiešām daudz. Personalizētas dāvanas var veidot, izvēloties īpašus attēlus, fotogrāfijas no kopīgiem piedzīvojumiem, citātus no dzīves vai dāvanas saņēmējam mīļākās grāmatas, dziesmas, filmas vai seriāla. Kurš māk pats zīmēt, var nofotografēt savu zīmējumu vai radīt digitālu darbu drukāšanai. Drukas iespējas ir ļoti plašas, kas ļauj veidot personalizētas dāvanas, apdrukājot gandrīz jebkādu priekšmetu.

"Copy Pro" atbalsta visradošākās idejas, kuru realizēšanu pieļauj pieejamās drukas tehnoloģijas. Personalizēta apdruka iespējama uz kanvām, apsveikuma kartītēm, zīmuļiem, CD uzlīmēm, etiķetēm un dāvanu iesaiņojumiem. Var izveidot kalendārus, dažāda formāta fotogrāfijas, fotogrāmatas un  plānotājus. Personalizētas dāvanas burvība slēpjas tajā, ka tās veidošanā būs ieguldītas paša idejas un darbs, radot īpašu dizainu tieši tam, kuram dāvana paredzēta.

Lasiet vairāk: www.copypro.lv

Foto izdruka

Kopš fotogrāfijas glabājam lielākoties digitālā formātā savos datoros un citiem rādām sociālo tīklu kontos, foto izdruka ieguvusi jaunu pievienoto vērtību. Tagad izdrukātas fotogrāfijas šķiet īpašākas, nekā tas bija laikos, kad gandrīz katrā mājā bija ar tām pārpildīti fotoalbumi.

Iemūžinātie īpašie mirkļi virtuālajā pasaulē uzzib un aizplūst aizmirstībā lielajā digitālo datu jūrā. Foto izdruka sniedz iesēju radīt materiālu fotogrāfiju. Ielikta rāmī, tā nepazudīs garām plūstošajā informācijā. Lielformāta foto izdruka un foto druka uz kanvas kļuvusi pieejama jebkuram. Tā ļauj veidot īpašas dāvanas un unikālus dizaina elementus savam birojam vai mājoklim.

Foto izdruka aizvien ir pieprasīts pakalpojums arī "Copy Pro" kopēšanas centrā. Foto druka tiek veikta uz laba fotopapīra, kas nodrošina lielisku attēla kvalitāti. Pieejama gan parastā dokumentu foto izdruka, gan fotogrāfiju druka dažādos izmēros un arī nestandarta formās. Ir iespējams individuāli vienoties par nepieciešamajiem risinājumiem. Pēc vajadzības var izgatavot glancētas vai matētas fotogrāfijas. Lai ikviens, kurš mīl klasiskas vērtības, var saglabāt īpašos mirkļus un dalīties ar citiem tajos ārpus virtuālās vides.

Lasiet vairāk: www.copypro.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)