Banner 980x90

Sāksies pirmie darbi pie vērienīgās rožu dobes izveides Tukumā

Neskatoties uz to, ka rozes stāda pavasarī, teju visai drīz sāksies pirmie darbi pie īpašas rožu dobes izveides Tukumā, ko pilsētas iedzīvotajiem pilsētas svētkos uzdāvināja uzņēmums "Tukuma piens", kurš šogad svin 100 gadu jubileju. Rožu dobe kā dāvana izvēlēta saskaņā ar Tukuma novada ģerboni, kurā attēlota balta roze.

"Rožu dobes skice jau ir izveidota un saskaņota. Šobrīd to veidojam 3D attēlā un sākam darbu pie rožu šķirņu atlases, lai gala rezultāts būtu tāds, kas pārsteigtu un iepriecinātu gan tukumniekus, gan Tukuma pilsētas viestus. Lai Tukums vienmēr Balts!" stāsta uzņēmuma "Tukuma piens" Mārketinga nodaļas vadītājs Armands Artihovičš.

Ko par rožu dobes izveidi domā paši tukumnieki?

"Tā ir ārkārtīgi skaista dāvana. Oriģināla ideja. Gaidīsim, kad tā būs gatava," stāsta studente Ieva, kura Tukumā viesojas brīvdienās.

 "Forši, būs vēl viena skaista vieta Tukumā, kur satikties," stāsta tukumniece Iveta.

 "Man kā vecākam cilvēkam šķiet, ka jo vairāk ziedu pilsētā, jo tā skaistāka. Un kas var būt skaistāks vēl par rozēm? Lai rozes zied tikpat skaisti, cik mūsu pilsēta," novēl tukumniece Mirdza.

Uzņēmuma "Tukuma piens" vēsture aizsākās 1913.gada 20.jūnijā, kad tika nodibināta Tukuma piensaimnieku sabiedrība apvienojot 339 biedrus. Uzņēmums nodarbojas ar dažāda veida piena produktu izstrādi un tiek atzīts kā lielākais vietējais jogurta un sviesta ražotājs. Specializējoties uz svaigajiem produktiem, "Tukuma piens" ražo vairāk nekā 180 piena produktu, kā arī svaigi spiesto apelsīna sulu "Valencia". "Tukuma piens" apgrozījums 2012. gadā pārsniedza 30 miljonus latu, un ik gadu uzņēmuma attīstībā tiek investēts vairāk nekā pusmiljons latu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)