Banner 980x90

Restorāns "Baltvilla" ļaus Jums atmodināt gardēdi sevī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā ir teikusi angļu izcelsmes rakstniece Virdžīnija Vulfa: "Cilvēks nevar labi padomāt,  kaislīgi mīlēt, kā arī cieši gulēt, ja tas nav kārtīgi paēdis." Restorāns "Baltvilla" darbojas, vadoties pēc šī domugrauda, saviem klientiem piedāvājot vien izsmalcinātas un garšu niansēm bagātas maltītes.

Restorāns "Baltvilla" izmanto Latvijas dabas sniegtās iespējas un pastāvīgi papildina un uzlabo ēdienkarti. Pasniegtie ēdieni ir gatavoti no vietējo zemnieku un citu saimnieku sarūpētiem produktiem. Ēdienkartē Jūs atradīsiet
- apetīti rosinošas uzkodas;
- gardus gaļas, zivju, veģetāros un vegānu ēdienus;
- desertu klāstu, no kura nav iespējams atteikties;
- ikvienai maltītei atbilstošus vīnus, bezalkoholiskos, kā arī alkoholiski stiprinātus dzērienus.

Savas garšas kārpiņas iespējams palutināt ne vien baudot izteiksmīgas vakariņas un sātīgas pusdienas, bet kārtīgi gardēži savu dienu var iesākt ar bagātīgām brokastīm. Brokastu piedāvājums ir plašs un piemērots dažādām ēdāju gaumēm, piemēram:
- dažādi pagatavotas olas;
- pankūkas;
- bekons;
- cīsiņi;
- biezputra;
- dārzeņi un augļi;
- siera un gaļas uzkodas;
- rieksti u.c.

Gada siltajā sezonā iespējams ieturēt maltīti īpašā atmosfērā – uz restorāna terases ar skatu uz Baltezeru!
Restorāns Baltezerā "Baltvilla" gada siltajos mēnešos saviem klientiem piedāvā garšu intensitāti izbaudīt uz restorāna terases. Svaigs gaiss, īpaši izvēlēta mūzika, skats uz pasakaino Baltezeru un šefpavāra Frančesko Dželo rūpīgi pagatavotā maltīte ļaus izbaudīt restorāna apmeklējumu ar visām maņām, padarot ēdienreizi par vēl nebijušu piedzīvojumu.

Īpašajā ēdienkartē šefpavārs ir apvienojis šķietami nesavienojamo – itāļu un latviešu raksturīgās garšas. Apvienojot šīs divas virtuves, Frančesko Dželo ļauj abu kultūru raksturīgajiem ēdieniem vienam otru papildināt, radot jaunas garšu buķetes un iekrāsojot ierastos ēdienus nebaudītās niansēs. 

Šefpavāra Frančesko Dželo vadītā virtuve pielāgojas gadalaikiem un piedāvātajās maltītēs izceļ katras sezonas īpašības. Neatkarīgi no laika, kad restorānu apmeklēsit, ēdienkartē varēsit izvēlēties starp
- daudzveidīgām uzkodām pie alus vai vīna;
- veselīgiem salātiem;
- garšu bagātām zupām;
- tradicionāliem latviešu ēdieniem;
- gardiem veģetārajiem ēdieniem;
- sātīgiem pamatēdieniem;
- neaizmirstamiem saldajiem ēdieniem;
- izsmalcinātiem vīniem, kurus varat pieskaņot izvēlētajai maltītei, lai izceltu viena otra garšu nianses.

Ienāciet restorāna mājaslapā baltvilla.lv, kur varat pakārdināt savas garšu kārpiņas, izlasot ēdienkarti vien. Restorāns "Baltvilla" ļaus Jums pamodināt gardēdi sevī, iepazīstinot to ar interesantām garšu kombinācijām, kā arī nevainojami pagatavotiem tradicionāliem ēdieniem. Ienāciet baltvilla.lv un rezervējiet galdiņu ar skatu uz Baltezeru jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)