Banner 980x90

Rekonstruēs Aleksandra ielas rajona siltumtīklus

Tukuma novada dome nolēma galvot pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Tukuma siltums" 353 626 latu aizņēmumu, lai tā īstenotu projektu, kas Tukumā paredz rekonstruēt Aleksandra ielas rajona siltumtīklus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Saistībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras apstiprināto projektu "Aleksandra ielas rajona siltumtīklu rekonstrukcija Tukuma pilsētā" Tukuma novada dome nolēma lūgt Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomi akceptēt atļauju pašvaldībai galvot SIA "Tukuma siltums" 353 626 latu aizņēmumu šā projekta īstenošanai.

ES struktūrfondu līdzfinansējums šim projektam ir 68 579 lati, kas ir 40% no kopējām attiecināmajām izmaksām (171 447 latu apmērā). SIA "Tukuma siltums" sedz arī neattiecināmās izmaksas 123 288 latu apmērā, un "Tukuma siltums" kredītu plāno ņemt Valsts kasē ar Valsts kases noteikto kredīta gada procentu likmi un atmaksas termiņu līdz 2032.gada 30.jūnijam.

Tukuma novada pašvaldība ir 100% kapitāldaļu īpašnieks SIA "Tukuma siltums". Aizņēmuma atmaksu paredzēts garantēt ar Tukuma novada pašvaldības budžetu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)