Banner 980x90

Pūres pamatskolā par 14 900 eiro ierīkos nodarbību telpu meistarklašu rīkošanai

Jelgava, 24.febr., LETA. Tukuma novada pašvaldība ar Eiropas Lauksaimniecības Fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu Pūres pamatskolā vēlas izbūvēt un aprīkot nodarbību telpu, kurā tiks rīkotas meistarklases ēdiena gatavošanā, kopumā ieguldot 14 900 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Izglītības iestādē taps telpa, kurā tiks rīkotas meistarklases ēdiena gatavošanā, galda klāšanā, galda etiķetē un ģimeņu tradīciju veidošanā. Telpai tiks sagādāta elektriskā plīts, tvaika nosūcējs, trauku mašīna, iebūvējama izlietne un nepieciešamās mēbeles - skapīši, galda virsma, biroja plaukts, biroja galds, ēdamistabas galdi un krēsli.

Nodarbību telpa būs pieejama ikvienam Pūres un Jaunsātu pagasta iedzīvotājam. Iedzīvotāji bez maksas varēs piedalīties meistarklasēs un pagatavot veselīgu ēdienu svētkiem un ģimenes pasākumiem, iepriekš saskaņojot nodarbību telpas izmantošanas laiku.

Kopējās projekta izmaksas plānotas 14 900 eiro apmērā - ELFLA finansēs 13 410, bet pašvaldība 1490 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)