Banner 980x90

Problēmas Tukuma izglītības ēkās tiks novērstas 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Šovasar Būvniecības valsts kontroles birojs bija pārbaudījis Tukuma izglītības iestādes un atzinis, ka atrastie bojājumi ietekmē ēkas drošību

Pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Neatkarīgajās Tukuma ziņās, ka vienlaikus birojs bija uzdevis pašai pašvaldībai situāciju pārbaudītajās ēkās izvērtēt un pieņemt lēmumu, ko katrā konkrētajā gadījumā darīt.

Divniekus pēc trīs ballu skalas, kas norāda par bojājumiem, kuri ietekmē ēkas drošumu, saņēma bērnudārza "Vālodzīte" ēka Spartaka ielā, kur tika konstatēti apdrupuši sienas ķieģeļi, bērnudārza "Taurenītis" ēka, kur pagrabā bija sakrājies ūdens un arī bijusi apdrupusi siena, Tukuma 2. pamatskola, kur konstatētas plaisas un mitrums pārejā uz ģimnāziju, un Tukuma Mākslas skola, kur arī bijušas problēmas ar mitrumu pagrabā.

Administratīvais akts no Būvniecības valsts biroja saņemts tikai par bērnudārza "Taurenītis" ēku. Šī ēka būs vēlreiz jāapseko un nākamā gada laikā problēmas ar mitrumu pagrabā jānovērš. Pārbaudes veiktas arī Zemgales vidusskolā  Citās lauku skolās pārbaudes vēl nav veiktas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)