Banner 980x90

Populāri mūziķi aicina uz koncertu "Satikšanās mūzikā" Jaunpils parka estrādē

Jelgava, 13.jūl., LETA. 6.augustā plkst.18 Jaunpils parka estrādē notiks koncerts "Satikšanās mūzikā", kurā piedalīsies gan daudzi jaunie izpildītāji, gan populāri Latvijas mūziķi, aģentūru LETA informēja pasākuma producents Sandis Mohovikovs.

Koncertprogrammā skanēs populāras latviešu komponistu dziesmas, bet goda vietā tiks celta komponista Imanta Kalniņa mūzika. Koncertā populāras un visiem zināmas dziesmas atskaņos vairāk nekā 50 jaunie Latvijas talanti, ar kuriem kopā jaunizveidoto koncertprogrammu izdziedās Olga Rajecka un grupa "Eolika", dziedātāja Ieva Sutugova, grupa "Turaidas roze" un dziedātājs Uģis Roze, kā arī citi īpašie viesi. Koncertā pavadījumu nodrošinās mūziķu grupa un pianists Jānis Miltiņš.

Koncerta rīkotāji uzsver, ka īpašā koncertprogramma izskanēs tikai vienu reizi un tikai Jaunpilī.

Koncerta horeogrāfe ir Liene Grava, vokālie konsultanti - Madara Celma un Ieva Sutugova.

Lietus gadījumā pasākums notiks Jaunpils pils Lielajā zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)