Banner 980x90

Plieņciema baltajā kāpā uzstādīs informatīvās zīmes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Engures novada domes deputāti šodien atbalstīja vietējā jaunieša Mika Rieksta-Hofmaņa projektu "Informatīvo plakātu uzstādīšana dabas liegumā Plieņciema baltā kāpa" un nolēma piešķirt projekta īstenošanai pieprasīto summu - 121 eiro, aģentūra LETA uzzināja domē.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Zaļkalns skaidro, ka savu projektu jaunietis iesniedzis pašvaldības izsludinātajā jauniešu projektu konkursā. "Viņš savu ieceri pamato ar to, ka tūristi bieži nāk un vietējiem vaicā par kāpu, jo nav izvietoti tūrisma informācijas stendi," klāsta Zaļkalns.

Plakāti īsumā informēs par pašu liegumu, saturēs aizliegumus un ieteikumus, kā tūristiem labāk rīkoties, lai kāpu saudzētu.

Vienu no plakātiem paredzēts izvietot pludmalē, tieši pretī Vabu laukumam. Projekta idejas autors skaidro, ka tādējādi tiks informēti ne tikai Plieņciema autostāvvietas klienti, bet arī tie, kuri dodas garās pastaigās gar jūru no citām vietām, piemēram, kempinga "Zīvartiņš", Ķesterciema. Savukārt otru plakātu varētu izvietot tieši pie takas, kura ved uz Vabu laukumu.

Informācija būs publicēta trīs valodās - latviešu, angļu un lietuviešu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)