Banner 980x90

Pasaku muzejā Džūkstē rīkos spoku stāstu vakaru sveču gaismā

Jelgava, 31.okt., LETA. 4.novembrī no plkst.19 līdz pusnaktij Džūkstes Pasaku muzejā Tukuma novadā spocīgā gaisotnē norisināsies tradicionālais Spoku stāstu vakars, aģentūru LETA informēja Tukuma muzeja Komunikācijas nodaļas vadītāja Kristīne Ozola.

Spoku stāstu vakarā aizraujošus stāstus stāstīs pieredzējušais folklorists un spoku stāstu "ķēniņš" Guntis Pakalns, kā arī Daina Šmite no Dzērbenes, Aelita Ramane no Pilsrundāles un Pasaku ragana - Ivita Kalnozola-Kalsere - no Sēmes.

Stāstu stāstīšanā aicināti piedalīties gan mazi, gan lieli apmeklētāji. Spokainākā stāsta stāstītājam un spocīgākajam spociņam paredzēta pārsteiguma balva. Mazākajiem spociņiem atvērta būs arī spēļu vieta - Pasaku istaba -, kas Spoku stāstu vakarā pārvērtīsies par Spoku istabu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)