Banner 980x90

Papildināts Durbes pils interjers

Durbes pils intrejers papildināts ar jauniem priekšmetiem - grezni rotātu eklektikas laikmeta stikla vāzi, grafikas - idilliskas ģimenes ainas – reti un tehniski ļoti kvalitatīvi franču graviera Žana Pjēra Marijas Žazē (1788-1871) darbi, kuru vērtību paaugstina fakts, ka tie ierāmēti stilistiski atbilstošos, iespējams, jau grafiku tapšanas laikā izgatavotos rāmjos.

Visvērtīgākais ir cilnis, kas ir pavairojamā tehnikā izgatavots atkārtojums no populāra Torvaldsena darba, kas raksturo 19.gadsimta otrajā pusē Eiropā populāro aizraušanos ar slavenā dāņu tēlnieka darbiem.

Priekšmeti paredzēti izvietošanai Durbes pils guļamistabas, buduāra un bērnistabas ekspozīcijās, pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv ziņo Gundega Rugāja,  Tukuma muzeja Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)