Banner 980x90

papildināta - Ugunsgrēkā Tukuma novadā gājis bojā cilvēks

(Papildināta ar jaunāko informāciju.)

Rīga, 26.aug., LETA. Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji Latvijā dzēsuši 16 ugunsgrēkus, vienā no kuriem gāja bojā cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

Svētdien īsi pirms plkst.22 ugunsdzēsēji devās uz Tukuma novadu, kur dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Notikuma vietā tika konstatēts, ka divstāvu dzīvojamā mājā vienā no dzīvokļiem ir izveidojies spēcīgs sadūmojums un jūtama gāzes smaka. Dzīvoklī atradās divi gāzes baloni un no viena notika noplūde. Atklāta degšana dzīvoklī nenotika, jo slēgtajā telpā, izdegot skābeklim, degšana bija apslāpusi, bet spēcīgais sadūmojums saglabājās. Dzīvoklī bija degušas sadzīves mantas desmit kvadrātmetru platībā.

Pārmeklējot dzīvokli, vienā no tā telpām ugunsdzēsēji atrada cilvēku, kurš bija gājis bojā. No blakus dzīvokļa pirms VUGD ierašanās bija evakuējušies pieci cilvēki. Darbu notikuma vietā ugunsdzēsēji pabeidza ap plkst.23.30.

Kopumā šogad Latvijā ugunsgrēkos Latvijā ir gājuši bojā 53, bet cietuši - vēl 189 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji 16 gadījumos devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos, bet 19 izsaukumi novērtēti kā maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)