Banner 980x90

Paaugstinās Kandavas bērnudārza "Zīļuks" energoefektivitāti

Jelgava, 30.maijs, LETA. Kandavas novada pašvaldība iecerējusi paaugstināt pirmsskolas izglītības iestādes "Zīļuks" energoefektivitāti, liecina pašvaldības izsludinātais iepirkums par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību.

Īstenojot projektu, paredzēts veikt jumta, pagraba pārsegumu un ārsienu papildu siltināšanu, jumta seguma un lietus ūdens noteku atjaunošanu. Cokola daļā paredzēta papildu siltināšana, lietus kanalizācijas sistēmas izveidošana. 1977.gadā ekspluatācijā nodotajai ēkai nepieciešama arī logu un durvju pilnīga nomaiņa, iekļaujot arī ieejas nojumju atjaunošanu un vējtveru izbūvi, kā arī apkures un ventilācijas sistēma pārbūve.

Ēkas energosertifikātā norādīts, ka energoefektivitātes pasākumu veikšana varēt izmaksāt 499 500 eiro.

Plānots, ka būvprojekts būs gatavs līdz 20.oktobrim, bet būvdarbi noslēgsies līdz 2019.gada 31.decembrim. Būvdarbu laikā paredzēts nodrošināt vismaz daļēju bērnudārza darbību.

Pieteikumus iepirkumā var iesniegt līdz 5.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)