Banner 980x90

Nosvinēti spāru svētki Tukuma 3.pamatskolas sporta zālei un stadionam

Jelgava, 17.janv., LETA. Lai arī Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecības darbi ir aizkavējušies, nosvinēti objekta spāru svētki, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Kubiliusa.

Spāru svētku ceremonijā Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam") paudis gandarījumu un pateicību, ka objektā smagākie darbi ir padarīti.

"Aizvadītais gads ir pagājis saspringtā darbā visiem objektā iesaistītajiem - projektētājiem, ekspertiem, projektu vadītājiem -, bet pats galvenais - būvniekiem. Tagad palikuši vien apdarināšanas darbi, lai jauno būvi varētu nodot izmantošanai Tukuma Sporta skolai, jauniešiem, bērniem un citiem sportot gribētājiem," klāstījis Lukmans.

Arī būvnieku - SIA "Selva būve" - valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis pateicies būvniekiem un visiem būvniecības procesā iesaistītajiem par līdz šim paveikto darbu, atzīstot, ka spāru svētki ir viens no skaistākajiem brīžiem ikvienā būvniecības procesā, ko līdz ar spāru uzsliešanu ēka iegūst kopskata veidolu.

Jaunais objekta nodošanas datums pēc notikušām izmaņām projekta gaitā pašlaik tiek saskaņots.

Jau vēstīts, ka halles ēkas būvdarbi, kuri jāpabeidz līdz 2018.gada februārim, dažādu iemeslu un papildu darbu dēļ ir iekavējušies par apmēram diviem mēnešiem.

Iepriekš SIA "Selva būve" sporta halli bija apņēmusies izbūvēt objektu par 4 332 821 eiro līdz 2018.gada februārim.

Projektā paredzēts uzbūvēt jaunu sporta halli, kas savienota ar skolas ēku, rekonstruēt stadionu, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu un ierīkojot vingrošanas iekārtas.

Teritorijai paredzēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.

Lai uzlabotu Tukuma novada sporta jomas organizāciju, paplašinātu materiālo bāzi un palielinātu sporta attīstību novadā, lēmums par sporta zāles būvniecību pieņemts jau 2014.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)