Banner 980x90

Nedēļas nogalē Tukumā un apkārtnē notiks lielākais avio šovs Baltijā

Jelgava, 2.aug., LETA. 4.augustā un 5.augustā Tukuma un apkārtnē notiks lielākais avio šovs Baltijas valstīs, aģentūru LETA informēja Tukuma Tūrisma informācijas centrā.

"Jūrmala Airport" pie Tukuma būs iespēja baudīt divas jaudas, ātruma un adrenalīna pilnas dienas, vērot vietējo un ārvalstu pilotāžas grupu un solo priekšnesumus, tikties ar pasaulslaveniem Latvijas sportistiem, informēja pasākuma rīkotāji. Tāpat paredzētas dažādas citas aizraujošas izklaides gan lieliem, gan maziem.

Pasākuma sākums - 4.augustā no plkst.10, bet oficiāla atklāšanas ceremonija norisināsies plkst.12.20. Šova programmā būs iespēja vērot izpletņlēkšanas paraugdemonstrējumus, aerobātikas lidmašīnas, helikopteru "Robin", "Scandinavian Airshow Catwalk Wingwalkers", "Aerosparx" motoglaideri, "Airbaltic Airbus", "Airbaltic Training Diamond", Latvijas Robežsardzes helikopteru kā arī "Baltic Bees Jet Team".

No Tukuma uz lidostu gan sestdien, gan svētdien kursēs bezmaksas autobuss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)